Issues with the main site.

May 17, 2020
11
3
1,515
I engage with the main site via the All Content Archive page since it seems like the most clean way of seeing all the headlines from a given day. Did they remove this link from the bottom of the Magazine page ? I'm now only finding it at the bottom of the Best Of page. I've also been having the following issue for a few weeks now: When i select the current year and month in the All Content Archive it takes a few refreshes for all the headlines to appear.

If this isn't the place for giving feedback/raising issues with the main site then what is ?

Thanks and all the best!
 
  • Like
Reactions: Brian Boru
May 17, 2020
11
3
1,515
Hadn't realised that the All Content Archive was accessible from the main page. Good to know. But yeah it's not there for me on the Magazine tab. I only have the Load More button and it's not doing anything. I'm using Chrome.
 
me? Yes, but it also showed in Chrome



It shows for me in Edge as well. I don't have the other browser choices.

your page ends just before the first article on my page.
what I mean is you only see as far as Vermintide whereas I have 5 more games under that article. Something odd?

@CParsons I don't know how some of us can see it and others can't?

its odd your page links to https://www.pcgamer.com/au/win-every-past-and-future-valve-game/ as last choice when archive goes back to... 1998. Although first few years only have 2 posts combined. So 2005 looks more real.

Wonder why it chose that page to skip to, plenty of posts inbetween and after?
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Brian Boru
Something odd?
Usually that kind of difference means we're being served from different servers, and they're not fully in sync content-wise—would typically happen whenever a batch run is done for content, or of course whenever a software update is rolled out piecemeal.

Since I'm in civilization, and you're… well, you're 🙃 …that's probably what's up. We'll see what Chris says.

@WilhelmScream what country are you in?
 
May 17, 2020
11
3
1,515
Usually that kind of difference means we're being served from different servers, and they're not fully in sync content-wise—would typically happen whenever a batch run is done for content, or of course whenever a software update is rolled out piecemeal.

Since I'm in civilization, and you're… well, you're 🙃 …that's probably what's up. We'll see what Chris says.

@WilhelmScream what country are you in?
Estonia
 

Zloth

Community Contributor
I get one like Brian. Maybe the tracker blocking in Edge (and others) is blocking something the code depends on? When I press F12, the browser is filled with angry, red error messages.


That last entry is from way back in 2010, by the way.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Brian Boru
May 17, 2020
11
3
1,515
Tried to load May 2022 because June was also not up to date however many times i refreshed. Got the following:


Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable

Guru Meditation:
XID: 1051983915

Varnish cache server
 
May 17, 2020
11
3
1,515
Good to know. Was just aiming to keep the clutter to a minimum :p My previous post initially wasn't quite as barebones but it kept being declined due to coming off spam-like (and whatever else the alert may have included). Is there a guide somewhere about the words ormessage/sentence structure that the automated systems might dislike ?
 
Is there a guide somewhere about the words ormessage/sentence structure that the automated systems might dislike ?
There likely is, deep in an admin dungeon, never to see a ray of sunshine. Wouldn't be smart to tell the bad guys what we're looking for!

If you're interested, below is what I respond to people asking "Why can't I post?"

This should explain it:


Read a few threads to get a feel for what's acceptable, if you're still unclear, read these:




 
May 17, 2020
11
3
1,515
Thank You SO much for this. The one on the Destiny forum was such a life saver. I had been doing it wrong all along! :S

But yeah i wasn't doing anything obvious. One long sentence, two short ones- both 3-4 words long (spam?). The first one had a reference to myself being blind so i started wondering whether i was being expected to use something like "sight impaired" or some such. I don't remember which changes i did or didn't try but nothing seemed to make the message viable.

Edit: apparently the term "blind" wasn't the issue.
 
  • Like
Reactions: Brian Boru
Jun 24, 2022
1
0
10
I have the problem, how can it be solved?

[Mod edit: non-English deleted—PC Gamer is an English-only forum, please post, quote or link only in/to English, thank you.]
 
Last edited by a moderator:

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS

Latest posts